خرید بک لینک
  • تولیدی کیف
  • دانلود آهنگ جدید
  • فروشگاه اینترنتی
  • ابزار وبلاگ
  • ساخت وبلاگ
  • باز کردن شبکه سه
  • یوزر و پسورد نود 32
  • انجام پروژه آماری spss
  • طراحی وب سایت
  • بک لینک
  • ترمووود
  • دکوراسیون داخلی
  • قطع شدن کانال 3 ورزش هنگام پخش فوتبال
  • فرکانس شبکه های استانی در ماهواره اینتل ست
  • کاغذ دیواری
  • حفاظ شاخ گوزنی
  • کاغذ دیواری سه بعدی
  • کاغذ دیواری
  • قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • استخدام فرزندان ایثارگران
  • محاسبه حکم ۱۳۹۶ فرهنگیان
  • پاداش پایان‌ خدمت بازنشستگان
  • بک لینک
  • دانلود کتاب
  • دانلود حل المسائل
  • دانلود کتاب | دانلود حل المسائل
  • دانلود کتاب
  • دانلود حل المسائل
  • دانلود کتاب | دانلود حل المسائل
  • فروش بک لینک
  • فروش بک لینک
  • فروش بک لینک
  • فروش بک لینک
  • تور تایلند
  • ترمووود
  • ترمووود
  • بلیط هواپیما
  • بلیط هواپیما
  • کاغذ دیواری سه بعدی
  • بازسازی ساختمان
  • جراحی واژن
  • تصویر ثابت

    گیاهخوارها هم می توانند غذا های متنوع بخورند - فروش دامنه

    گیاهخوارها هم می توانند غذا های متنوع بخورند

    سه‌شنبه 11 خرداد 1395 ساعت 18:20

    خورش نخودسبز و شوید

    در فصل نوبرانه‌ها و سبزیجات سبز و تازه، این خورش سبزرنگ و خوشمزه بهاری را هم مهمان سفره‌های تان کنید. مطمئن باشید به لیست غذاهای مورد علاقه‌تان اضافه می‌شود.

    گیاهخوارها هم می توانندغذا های متنوع بخورند


    مواد لازم برای4 تا 6نفر

    • 1 پیمانه سویا درشت خورشی
    •  2 پیمانه نخود سبز پخته شده
    • 1 پیمانه شوید خرد شده
    • 1 عدد پیاز متوسط
    • 1/2 پیمانه گوجه گیلاسی
    • 1/2 پیمانه غوره
    • 1 ق م شکر
    • 1 ق چ زردچوبه
    • 1 ق چ  ادویه کاری
    • 1/2 ق چ فلفل قرمز
    • نمک و روغن به میزان لازم


    طرز تهیه:

    1. ابتدا سویا را مدتی در آب گرم بخیسانید. پیاز را پوست بگیرید، بشویید وبه صورت نگینی خرد کنید، سپس آن را  با یکی، دو قاشق روغن تفت دهید تا سبک وطلایی شود. زردچوبه، ادویه و فلفل را به همراه سویای نرم شده به آن اضافه کرده ، تفت دهید. 

    2. حالا شوید خرد شده را هم به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید سویا بپزد.

    3. درمرحله بعد نخود سبزهای پخته شده را با غوره و گوجه گیلاسی به سویا و شوید اضافه کنید. بعد از دو،سه دقیقه که خورش جوشید، شکر و نمک را هم اضافه کرده و مدتی صبر کنید تا خورش جا بیفتد.خورش آماده شده را در ظرف مناسب بریزید و با چلو زعفرانی سرو کنید .

    یه جور دیگه

    در این خورش می‌توانید به جای سویا از قارچ هم استفاده کنید.



    لازانیای قارچ و پیازچه

    لازانیا یکی از غذاهای پرطرفدار است. غذایی که معمولا همه – بزرگترها وکوچک‌ترها- آن را دوست دارند. اگر گیاهخوار هستید و دوست دارید یک لازانیای خوشمزه درست کنید، این لازانیا حرف ندارد. 

    گیاهخوارها هم می توانندغذا های متنوع بخورند


    مواد لازم برای 6 نفر

    • 8 تا 10 ورقه لازانیا
    • 6 عدد پیازچه خرد شده
    • 500 گرم قارچ خرد شده
    • 4 ق س کره خرد شده
    • 3 حبه سیر له شده
    • 4 ق س آرد
    • 3 پیمانه شیر
    • 1/2 ق چ جوز هندی
    • 1 پیمانه  پنیر پارمسان رنده شده
    • 1 و 1/2 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
    • به میزان لازم نمک، فلفل و روغن


    طرز تهیه:

    1. ابتدا ورقه های لازانیا را به روش معمول در آب بپزید.  در این فاصله  مقداری روغن داخل یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. بعد نیمی از پیازچه‌ها را داخل آن بریزید و خوب تفت‌شان دهید. بعد از حدود 7 دقیقه قارچ‌ها را اضافه کرده، به تفت دادن ادامه دهید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. صبر کنید تا قارچ‌ها نرم شده، بپزند. در یک قابلمه دیگر کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود. حالا  مابقی پیازچه‌های خرد شده را داخل آن تفت دهید. 

    بعد از 2 دقیقه سیرها را همراه با جوزهندی و مقداری نمک و فلفل اضافه کرده، به تفت دادن ادامه دهید.. بعد از حدود 5 دقیقه آرد را افزوده، تفت دهید و سپس به‌ آرامی شیر را اضافه کنید. بعدازآنکه شیر داغ شد، حرارت را کم کرده و مواد را مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود. در انتها حدود 4/1 از پنیرها را داخل قابلمه بریزید و به‌آرامی هم بزنید، سپس زیر قابلمه را خاموش کنید.

    2. حالا لازانیا را آماده کنید. ظرف موردنظرتان را با مقداری روغن چرب کنید. 2 یا 3 ورقه لازانیا داخل ظرف قرار دهید، سپس مقداری از مخلوط پیازچه و قارچ را روی آنها بریزید. حالا مقداری از سس پیازچه را روی مواد بریزید. در انتها مقداری پنیر روی مواد بریزید. لایه‌ها را به همین ترتیب روی ‌هم قرار دهید تا مواد تمام شود.. روی ظرف را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید، سپس آن را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و بیست دقیقه صبر کنید . حالا می‌توانید آن را سرو کنید.

    * کارشناس آشپزی و شیرینی پزی گیاهی

    نظرات (0)
    امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.
    x بستن تبلیغات